Marktmeester (49) verdacht van seksueel misbruik standhoudster

De 49-jarige marktmeester G.D. is dinsdag 12 december door de politie van het bureau Centrum aangehouden en in verzekering gesteld, na een standhoudster seksueel te hebben misbruikt.

Het slachtoffer B.D. deed aangifte en zei tegen de politie, dat zij vanwege ziekte van haar moeder haar stand heeft overgenomen, waardoor zij de nieuwe standhoudster is. De jonge vrouw werd op grond daarvan in de week van 4 december door de marktmeester benaderd om haar overschrijvingsstukken in orde te maken. Zij werd op maandag 11 december door de administratieve medewerkster in kennis gesteld dat de marktmeester haar wenste te spreken, waarna zij het kantoor van hem aandeed. 

De marktmeester vroeg wederom naar de documenten, waarop de vrouw hem zei die nog niet te hebben. Bij die gelegenheid stond de man op, liep naar de toegangsdeur van zijn kantoorruimte en deed die op slot. Hierna ging hij achter de standhoudster aan en begon haar te betasten. 

Toen B.D. de marktmeester aangaf dat zij het gedrag van hem niet leuk vond en afkeurde, werd de vrouw door de verdachte tegen de deur geduwd. Hij bleef haar duwen, waardoor zij op een bepaald moment op de vloer viel, waar de verdachte een paar lakens op de vloer had geplaatst. Met zodanige grote kracht waartegen het slachtoffer geen weerstand kon bieden, ging hij ertoe over de vrouw seksueel te misbruiken. 

Het slachtoffer klaagde over pijn en moest medisch worden behandeld.

De marktmeester werd opgespoord en aangehouden. Op het politiebureau werd hij voorgeleid en heeft bekend de vrouw seksueel te hebben misbruikt. 

Na afstemming met het Openbaar Ministerie werd de verdachte G.D. hangende het verdere onderzoek door de politie in verzekering gesteld. Het onderzoek duurt voort.

error: Kopiëren mag niet!