Volgens George Clooney is zijn vrouw zelf het brein achter haar outfits

Amal Clooney introduceerde een andere stijlvolle outfit. Niet alleen haar rodeloperstijl is niet te evenaren, ook in het dagelijkse leven ziet de mensenrechtadvocate er immer stijlvol uit. Zit haar geheim in een stylist? Amal Clooney bewijst het absolute tegendeel op de rode loper. 

Achter zoveel fantastische outfits moet haast wel een stylist zitten, zou je denken. Niets is zichtbaar minder waar: Amal Clooney is zelf het brein achter al haar looks. Dat verklapt haar man George in een interview.  

De twee hebben momenteel een propvolle agenda die gevuld is met rodeloperbezoekjes. De reden: George regisseerde de film ‘The boys in the boat’, die momenteel in de Verenigde Staten in première gaat. Van Los Angeles tot Seattle: de Clooneys verschijnen in elke stad op de rode  loper. 

En waar George meestal voor een simpele (maar prachtig!) zwart pak gaat, verschijnt Amal in spectaculaire jurken, de een nog mooier dan de ander. Al die outfits doen de vraag rijzen: heeft Amal een stylist op speed dial die ze altijd kan bereiken tijdens een spoedgevalletje mode? Nee dus! 

Tegen Access Hollywood vertelt George dat ze het allemaal zelf doet. ‘Ik trek voor zo’n avond een outfit aan, maar als zij dan beneden komt schaam ik mij. Weet je dat mijn vrouw geen stylist heeft? Ze doet het allemaal zelf’, vertelt de acteur trots. Nou hoeft George zich heus niet te schaden, ook zijn pakken zijn zoals altijd stijlvol, maar we geven hem gelijk: zijn vrouw verdient als stijlicoon alle aandacht.

error: Kopiëren mag niet!