De meest gezochte filmactrice ter wereld op Google in 2023 is een Indiase

Uit de inzichten van Google Year in Search 2023 blijkt dat een Bollywood-ster een van de meest gezochte acteurs ter wereld is. Google heeft zijn Year in Search 2023 uitgebracht, waarin alle belangrijkste zoektrends op het social mediaplatform wereldwijd worden beschreven. De sitedetails geven een overzicht van de meest gezochte acteurs, films, nieuwsevenementen, sportevenementen en nog veel meer. De lijsten leverden een aantal verwachte resultaten op, waarbij veel van de meest spraakmakende mensen van het jaar de lijst domineerden, maar er waren ook enkele verrassingen. 

Dit omvatte een Indiase actrice die Margot Robbie, Gal Gadot en anderen versloeg als de meest gezochte filmactrice ter wereld. Dankzij haar huwelijk met Sidharth Malhotra en releases als ‘Satyaprem Ki Katha’ staat Kiara Advani in 2023 bovenaan de Google-lijst van meest gezochte mensen in India. 

Maar haar populariteit beperkt zich niet alleen tot India. Kiara veroverde dit jaar wereldwijd. Verrassend genoeg misten Indiase sterren, die wereldwijd populair zijn, zoals Priyanka Chopra, Deepika Padukone en Alia Bhatt, ook de lijst met top 10 van gezochte acteurs. 

Kiara heeft een bewogen jaar achter de rug. Ze begon het met haar grote huwelijk met Sidharth Malhotra in Rajasthan, waardoor de twee acteurs bovenaan de Google-zoekopdrachten terechtkwamen. De actrice sloot het jaar af met een spraakmakend optreden op Koffee With Karan. Ze was ook in het nieuws omdat ze deel uitmaakte van twee grote aankomende films: Ram Charan’s ‘Game Changer’ en Hrithik Roshan en Jr NTR’s ‘War 2’.

error: Kopiëren mag niet!