Hoe het lot Deepika Padukone en Hrithik Roshan bedroog 

Het gouden paar Deepika Padukone en Hrithik Roshan stond op het punt driemaal vóór Fighter te worden uitgebracht. Dit is de reden waarom het niet elke keer werkte. 

Deepika Padukone en Hrithik Roshan hebben mensen OMFG laten worden met hun chemie in Fighter, en dit riep de enige voor de hand liggende vraag op die niemand eerder had gesteld: waarom heeft iemand ze niet samengebracht?  Nou, het kostte Bollywood 16 jaar en een Siddharth Anand om die klus te klaren?    

Nadat Deepika Padukone in 2007 haar grote debuut maakte met Om Shanti Om, kostte het haar enige tijd om de top te bereiken, en op een dag werd ze een Bhansali-muze en zag de wereld haar in een ander licht. Zodra DP haar Leela-avatar van Ram-Leela presenteerde die eruitzag als een godin, wilden Bollywood-filmmakers haar te graag met de Griekse God casten. 

De eerste die dit paar uitbroedde was natuurlijk degene die een scherp oog heeft voor het spotten van paren: Karan Johar! 

Hrithik Roshan en Deepika Padukone zouden een fantastisch superheldenpaar kunnen vormen, en Rakesh Roshan had dezelfde gedachte, aangezien er sterke geruchten waren over de deelname van DP aan Krrish 4, toen deze in 2020 in snel tempo vorderde. Zelfs foto’s van DP van sommige fotoshoots werden gepost door fanclubs als de nieuwe superheld van Krrish. 

DP was ook erg geïnteresseerd in het project, maar corona gebeurde en later kreeg Rakesh Roshan gezondheidsproblemen, waarna de mogelijkheid van de film zachtmoedig werd. Zijn veelbesproken film Shuddhi was toen het gesprek van de tijd. Hrithik Roshan en Deepika Padukone braken het internet toen een schattige video waarin Hrithik, Deepika-cake voedde viraal ging terwijl ze over hem heen dwaalde. “Godzijdank heeft Siddharth Anand de leiding genomen over deze ernstige maas in Bollywood en deze onmiddellijk gerepareerd! Ik bedoel, kijk er maar naar – Zo mooi, zo elegant, het ziet er gewoon uit als een WOW!” 

Fighter-releases op de Dag van de Republiek 2024, en Hrithik Roshan als Patty en Deepika Padukone als Minni bezorgen zeker kippenvel in deze actievolle teaser van de film.

error: Kopiëren mag niet!