Navya Naveli Nanda is enige familielid dat Aishwarya Rai nog volgt op Instagram 

Het internet brult opnieuw met de echtscheidings- en scheidingsgeruchten over Aishwarya Rai Bachchan en Abhishek Bachchan. Wat olie op het vuur heeft gegooid is het Instagram-account van Amitabh Bachchan, waarop de Ponniyin Selvan-actrice niet wordt gevolgd. 

Veel portalen hebben echter gemeld dat de oudste Bachchan, de schoondochter heeft ontvolgd, maar we weten niet eens of hij haar überhaupt heeft gevolgd. Dit is logischer, omdat Aishwarya Rai Bachchan veel later de Insta-wereld betrad en haar schoonvader misschien niet op haar schoonvader had geklikt om haar op sociale media te volgen! Bovendien heeft Aish slechts één persoon op Instagram gevolgd: haar man, Abhishek Bachchan, sinds ze haar Insta-debuut maakte. 

Als we naar de familie Bachchan komen, volgt niet alleen Amitabh Bachchan, maar zelfs Shweta Bachchan schoonzus Aishwarya Rai Bachchan niet op Instagram. Dit zou de reden kunnen zijn geweest dat ze de aanwezigheid van Aish op de Paris Fashion Week op sociale posts niet erkende en zelfs negeerde, waar ze juichte voor haar dochter Navya Naveli Nanda. De andere twee leden van de familie – Agastya Nanda en Jaya Bachchan – hebben geen social media-accounts. 

Dus afgezien van echtgenoot Abhishek Bachchan is er één Bachchan-lid dat Aishwarya Rai Bachchan nog steeds volgt op Instagram: Navya Naveli Nanda. Voor de onbekenden zijn er geruchten over scheiding en echtscheiding over Aish en Abhishek Bachchan. 

De hele familie Bachchan was echter aanwezig om het debuut van Agastya Nanda bij de première van The Archies te ondersteunen. Maar camera’s legden de onhandigheid op de familiefoto’s vast. Toen Amitabh Bachchan besloot Aishwarya Rai Bachchan een schouderklopje te geven, ging de video meteen viraal. Bovendien waren er zelfs berichten dat Aishwarya Rai Bachchan tegenwoordig grotendeels bij haar moeder woonde. De reden kan echter iets anders zijn geweest.  

error: Kopiëren mag niet!