Khushi Kapoor draagt jurk van moeder Sridevi voor première van The Archies

Khushi Kapoor trok dinsdag de jurk van haar moeder aan voor de première van The Archies in Mumbai. De jurk werd oorspronkelijk door Sridevi gedragen tijdens een prijsuitreiking in 2013. Khushi Kapoor bracht op de première-avond van haar debuutfilm The Archies een eerbetoon aan haar moeder, overleden acteur Sridevi, door een van haar jurken aan te trekken voor haar speciale moment. 

Khushi droeg een glinsterende gouden jurk die Sridevi droeg tijdens de IIFA-prijsuitreiking in 2013. Khushi trok de 10-jarige jurk aan voor haar speciale avond. 

Mode-influencer Diet Sabya deelde details over Khushi’s speciale jurk op hun Instagram-pagina en prees haar, omdat ze de look naar een hoger niveau had getild en toch dicht bij het origineel bleef.

Ze deelde een foto van Khushi en Sridevi in ​​dezelfde jurk en schreven: “Een eerbetoon aan de iconische Sri Devi. Voor haar eerste filmpremière draagt ​​Khushi Kapoor een Kaufman Franco-jurk uit 2013, gedragen door Sri Devi tijdens de IIFA Awards. 

Khushi’s oudere zus, actrice Janhvi Kapoor, ging naar social media om haar kleine zusje aan te moedigen een sprong te maken met The Archies als haar debuutfilm. Ze deelde een vrolijke foto met haar en schreef: “De zonneschijn van mijn leven en nu de zonneschijn in de bioscoop je bent magisch.” 

The Archies markeert niet alleen het debuut van Khushi Kapor, maar ook van Shah Rukh Khan’s dochter Suhana Khan en Amitabh Bachchan’s kleinzoon Agastya Nanda. In de film spelen onder meer Aditi Dot, Vedang Raina, Mihir Ahuja en Yuvraj Menda.

error: Kopiëren mag niet!