Salma Hayek op fluorescerende spandex-hakken tijdens Pre-Fall 2024-show van Balenciaga

Terwijl zij met echtgenoot François-Henri Pinault bij het modieuze evenement in Los Angeles aankwam, poseerde Hayek in een fluorescerend paar Balenciaga’s Knife-pumps. Het model van $ 975, een handtekening van creatief directeur Demna, had een glad, neonroze spandex bovenwerk met scherpe, langwerpige puntige tenen en overdreven tellers. 

De slanke pumps van Hayek waren compleet met 4.3 naaldhakken, wat de set een dynamische, formele flair gaf.

De stijl vormde ook een soepele aanvulling op haar felroze leren versie van Balenciaga’s kleine Crush-handtas, die volledig was doorgestikt met een “B”-vormige sluiting en glanzende zilveren hardware. De fluorescerende accessoires voegden voor de gelegenheid een levendig tintje toe aan Hayeks kleding: een zwarte knielange jurk met lange mouwen, geaccentueerd door een grote zwarte zonnebril. Een reeks met juwelen versierde ringen, evenals Balenciaga’s met kristallen bedekte Knot-statement-oorbellen ter waarde van $ 875, maakten haar look compleet met een sprankelende afwerking. 

Hayeks outfit was ook prominent te zien op de eerste rij, waar ze Demna’s nieuwste ontwerpen in zich opnam, samen met Pinault en collega-sterren als Nicole Kidman, Paloma Elsesser en Kendall Jenner. 

De modeshow van Balenciaga vóór de herfst van 2024 werd gehouden op South Windsor Boulevard in Los Angeles, met onder meer Kim Kardashian, Nicole Kidman en Eva Longoria. De gelegenheid omvatte samenwerkingen met Erewhon en het fijne sieradenmerk Jacob & Co., evenals een catwalkoptreden van Cardi B.

error: Kopiëren mag niet!