Shah Rukh Khan verontschuldigde zich voor te laat komen voor videogesprek 

Rapper King opende zijn gesprek met Shah Rukh Khan en vertelde dat ze over een samenwerking spraken. Shah Rukh Khan is geliefd bij miljoenen mensen in het hele land en rapper King, die binnenkort gaat samenwerken met King Khan, was volledig gegrepen door de nederigheid van de acteur toen SRK hem om een ​​samenwerking vroeg. 

King vertelde dat toen hij via een videogesprek met SRK sprak, de acteur zijn handen vouwde en zich verontschuldigde, omdat hij te laat kwam en hem vervolgens om een ​​liedje vroeg, maar alleen als King daar zin in had.  

De zanger van “Maan Meri Jaan” zei dat SRK begrijpt hoe hij met artiesten moet werken, omdat hij hen de vrijheid geeft om te maken wat ze maar willen. In een gesprek met India Folk Project zei King: “Ik sprak met hem tijdens een videogesprek en ik kon twee dagen niet slapen, gewoon van opwinding.” 

King herinnerde zich hun gesprek en vertelde: ‘Hij kwam een ​​beetje laat met bellen.  Eerlijk gezegd maakte het mij niet uit dat hij te laat was, hij was er en dat is het enige dat telt. Maar het eerste wat hij deed was zijn handen vouwen en zeggen: ‘Koning, het spijt me zo dat ik zo laat ben.’ Ik zat op de bank en ik zat op de grond. Ik vouwde mijn handen en zei: ‘Meneer, doe dit alstublieft niet.’” 

King herinnerde zich dat Shah Rukh Khann hem beleefd had verzocht om mee te werken en vertelde dat hij hem de mogelijkheid gaf om nee te zeggen als hij daar geen zin in had. ‘Hij zei dat ik wil dat je iets voor mij doet. Hij zei: ‘Koning, als u er geen zin in heeft, vertel het mij dan.’ Hij zei dat wat u ook doet geweldig is, u heeft het niet nodig.  Maar als je er zin in hebt, wil ik heel graag dat we samenwerken”, vertelde de rapper. 

King zei dat Shah Rukh hem de vrijheid gaf om te maken wat hij maar wilde, en dat hij hem geen instructies gaf. “Hij gaf mij de autoriteit dat jij het lied maakt. Hij zei. ‘Ik zal het script veranderen, jij maakt gewoon het nummer. Ik zal je niet vertellen wat je moet doen.’ Hij weet hoe belangrijk het is om een ​​kunstenaar vrijheid te geven,’ zei hij. Toen hem werd gevraagd naar hun aanstaande samenwerking, maakte King geen details bekend en zei: “Ik heb iets geweldigs voor hem.”

error: Kopiëren mag niet!