Cardi B maakt catwalkdebuut voor Balenciaga

Cardi B staat bekend om haar catwalklooks op de rode loper, maar zaterdag maakte ze een verrassende verschijning op de catwalk zelf. Met een gedurfde blauwe jas tot aan de grond en sprankelende diamanten sieraden maakte de rapper haar modeshowdebuut voor Balenciaga toen het label een stuk van de South Windsor Boulevard in Los Angeles afsloot voor een met sterren bezaaide presentatie. “Gisteren was een droom!” schreef ze op Instagram, waarin ze het Spaanse merk en creatief directeur Demna Gvasalia toesprak. “Ik vond het te leuk om jouw landingsbaan te bestormen!” 

Eerder op X, voorheen Twitter, plaatste ze een foto van zichzelf terwijl ze over de catwalk liep, met de woordspeling: “Op weg naar chique fil A!” Cardi B werd op de met bomen omzoomde buitenbaan vergezeld door modellen als Liu Wen en Mariacarla Boscono, wat de eerste keer was dat het merk ooit een show in LA hield. 

De rapper, wiens tweede studioalbum volgend jaar wordt verwacht, heeft een reputatie voor zowel elegante haute couture als over-the-top mode-statements – zoals de vintage, op oesters geïnspireerde Mugler-jurk die ze droeg naar de Grammy’s in 2019. De off-the-shoulder jas van imitatiebont die ze zaterdag modelleerde, kost $ 7.950 en maakt deel uit van Balenciaga’s nieuwe collectie vóór de herfst van 2023. In zijn promotie aantekeningen schreef Balenciaga dat de collectie “Demna’s interpretatie van LA’s modecodes illustreert door een filmische, karakter gedreven lens.” 

“Ideeën zijn van toepassing op alledaagse activiteiten zoals joggen, yoga en gymsessies, en gaan dan verder naar Hollywood-avond met step-and-repeat-ready, op Cristóbal Balenciaga geïnspireerde jurken”, aldus de aantekeningen. “Daartussen staan ​​delen van vernieuwde grunge, luxe dagkleding en kenmerkende maatwerk in de schijnwerpers.”

error: Kopiëren mag niet!