Samora bracht onlangs haar nieuwste single Born in Suriname uit  

Samora Souprayen heeft de afgelopen tijd veel furore gemaakt met haar indrukwekkende nummers zowel in Suriname als daarbuiten. Ze stond recentelijk nog in de schijnwerpers voor haar award als Best New Artist in de categorie Reggae tijdens de Caribbean Music Awards in New York. Echter is ze niet stil gebleven. 

De jonge veelzijdige artieste heeft weer een nieuwe single in elkaar gezet voor haar fans. “Born in Suriname”, is de titel van het nieuwste nummer van Samora. Ze zei in gesprek met Dagblad Suriname: “Dit lied gaat over mijn leven. Vanaf de tijd toen ik in Suriname woonde en wat ik heb bereikt in mijn leven”, vertelt de zangeres heel trots. Samora geeft aan dat de belangrijkste boodschap van “Born in Suriname” is dat dromen uitkomen. Dit is de rode draad van de single. 

“Ik heb vanaf het moment dat ik kon praten gezegd dat ik zangeres zal worden. En ik ben daarover blijven dromen en daarin blijven geloven”, merkt de zangeres verder op. 

Samora heeft de tekst van “Born in Suriname” zelf geschreven. In de titel al komt Suriname voor, iets wat ze bewust heeft gedaan. Hiermee wil ze meer bekendheid geven aan het land, omdat velen nog nooit van Suriname hebben gehoord. 

De single heeft een swingende moderne Dancehall beat, die in elkaar is gezet door Samora, Res Staudenmann, Ludovic Hoarau (Kiro MusicMaker), Guillaume Décure & Romain Bellanger (Rumble 1 Records, France). “Born in Suriname” is tevens het laatste nummer van de zangeres voor dit jaar. 

Na een korte break met haar gezin, zal ze de draad weer helemaal oppakken voor het nieuwe jaar. Samora belooft dat er in 2024 heel veel nummers van haar zullen komen. Maar, voor nu kijkt ze vol enthousiasme uit naar de reacties van het publiek voor wat betreft haar nieuwste song.  

(Rahana N.)

error: Kopiëren mag niet!