Salman Khan voegt sterrenkracht toe aan huwelijksviering van choreograaf Mudassar Khan en Riya Kishanchandani

Mudassar Khan had eerder zijn bruiloft op 1 december aangekondigd en deelde betoverende foto’s van de speciale dag. In een wit ensemble straalden het bruidspaar geluk uit in de kiekjes. Op professioneel vlak was Salman Khan voor het laatst te zien in de actiethriller ‘Tiger 3’, naast Katrina Kaif en Emraan Hashmi. 

Momenteel bereidt hij zich voor op een actieproject met regisseur Vishnuvardhan en producer Karan Johar. Bovendien zal Salman zich herenigen met Shah Rukh Khan in de spionageuniversumfilm ‘Tiger vs Pathaan’. 

Salman Khan, bekend van zijn langdurige samenwerking met choreograaf Mudassar Khan aan verschillende Bollywood-films, waaronder Dabangg, Bodyguard en Ready, maakte een stijlvolle entree om Mudassar’s recente huwelijk met Riya Kishanchandani te vieren. 

De komst van de acteur was niet alleen een teken van hun langdurige professionele relatie, maar ook een warm en speciaal moment toen Salman het pasgetrouwde stel begroette met een oprechte knuffel, wat bijdroeg aan de vreugdevolle sfeer van de huwelijksfestiviteiten. 

In een vastgelegde video van de huwelijksfestiviteiten van choreograaf Mudassar Khan en Riya Kishanchandani maakte Bollywood-superster Salman Khan een grootse entree, gekleed in een zwart shirt en een spijkerbroek. Salman begroette de bruidegom, die een zwarte sherwani droeg, met een handdruk en een warme glimlach, Salman deelde vervolgens een hartelijke knuffel met Mudassar en omhelsde een andere gast op het feest, waardoor de viering met warmte en kameraadschap werd doordrenkt. Geraakt door het oprechte gebaar deelde Mudassar de video op zijn Instagram Stories, waarbij hij zijn dankbaarheid uitte met de woorden: “Het moment dat voor altijd in mijn hart zal blijven.”

error: Kopiëren mag niet!