Latin King Johan Misiedjan en Derillio verrast met Eervolle Vermelding voor ‘Mi Lobi Wi’

Latin King Johan Misiedjan en zoon Derillio zijn verrast met de Eervolle Vermelding voor hun samenwerking op de hitsong ‘Mi Lobi Wi’. “Dat het zo goed is ontvangen en twee jaar later nog eens een award ontvangt, kan ik alleen maar zeggen dat het heel veel voor me betekent”, verklaarde de trotse Latin King. 

Zijn verrassing over de erkenning was evident, maar begrijpelijk gezien de impact van het nummer. Zoon Derillio voegde toe: “In eerste instantie verrast, maar als ik kijk naar hoe het nummer is ontvangen snap ik best dat dit niet zo kan worden gepasseerd. Ik ben nu hier om het zelf te ervaren en de reacties zijn oprecht, warm en liefdevol. Daarom kom ik iedereen persoonlijk bedanken.” 

Voor Derillio markeert deze hit zijn eerste nummer 1-hit als zanger met Surinaamse roots. Vader en zoon reisden speciaal uit België naar Suriname om de prijs in ontvangst te nemen. Misiedjan benadrukte zijn verbondenheid met zijn geboorteland: “Als Amerika mij zou uitnodigen om een prijs in ontvangst te gaan nemen, zou ik het ook doen; waarom niet voor mijn geboorteland.” 

‘Mi Lobi Wi’ stond ook 13 weken op nummer 1 bij de Nationale Top 40 en presteerde daarmee een historisch record in de geschiedenis van Suriname en kreeg daarvoor ook een award. De song werd ook uitgeroepen tot de plaat van het jaar 2021 bij de drie stations Radio 10, Radio SRS en Radio Boskopu. 

Met zijn 40-jarig jubileum in de muziekwereld volgend jaar, kondigt de Latin King een feestelijke viering aan samen met zijn fans in Suriname. Daarnaast onthult hij een uur durende documentaire die zijn muzikale reis belicht, inclusief opnames in het hart van Suriname. Misiedjan sluit af: “Ik ben hier om iedereen persoonlijk te bedanken.” Zijn oprechte waardering voor de reacties in Suriname belooft een blijvende connectie tussen de Latin King en zijn publiek.

(Rahana N.)

error: Kopiëren mag niet!