Sinterklaas brengt bezoek aan kinderen in Commewijne

Sinterklaas heeft zondag een bezoek gebracht aan kinderen in het district Commewijne met de ondersteuning van Hermanos Crew. 

Met volop Sinterklaasmuziek heeft de groep geprobeerd om bijna alle straten van Meerzorg aan te doen met een stoet en vervolgens werd er een ronde gemaakt van Commewijne via Leliendaal, Alkmaar en Tamanredjo. 

Samen met de hoofd Piet en de mascottes Micky Mouse, Winnie de Pooh, Spiderman en Tom en Jerry heeft Sinterklaas ook kinderen bezocht van de kinderhuizen van Leliendaal, Sukh Dhaam te Alkmaar en Ekklesia op Tamanredjo. Er is zoveel mogelijk geprobeerd om de kinderen een leuke dag te bezorgen.

Voor de Hermanos Crew is het de vierde keer op rij dat zij in verband met Kinderdag een ronde van Commewijne maken met de Sint. Zij zijn alle donateurs dankbaar om in de huidige periode ook ondersteuning te bieden zodat kinderen in Commewijne Sinterklaas weer mogen zien. Zij zijn ook de districtscommissaris van Commewijne, Mohamedsafiek Radjab, dankbaar voor de ondersteuning op deze dag. 

error: Kopiëren mag niet!