Bromfietser (29) overleden na aanrijding met auto in Hamptoncourtpolder

De 29-jarige bromfietser R.K. is in de vroege ochtend van zondag 3 december in het Mungra Medisch Centrum (MMC) in Nieuw Nickerie overleden, na zaterdagavond laat, 2 december, betrokken te zijn geweest bij een aanrijding met een personenauto op de Parmessarweg, Hamptoncourtpolder, in het district Nickerie.

Agenten van het politiebureau Paradise gingen 2 december na melding van de aanrijding tussen een auto en een bromfiets naar bovengenoemde locatie voor onderzoek. Daar aangekomen heeft de politie geconstateerd dat zowel de personenauto als de bromfietsbestuurder in tegenovergestelde richting over de Parmessarweg reden. Door tot nog toe onbekende reden heeft de bromfietser zijn rijhelft verlaten, waarbij zijn bromfiets tegen een rechterband van de auto kwam met als gevolg de aanrijding. 

Het verkeersslachtoffer werd in bewusteloze toestand op het wegdek aangetroffen en in een ambulance afgevoerd naar het MMC, waar hij dus zondagochtend is overleden.

De automobilist, die in het bezit is van een geldig Surinaams rijbewijs, verkeerde ten tijde van de aanrijding niet onder invloed van alcohol of een of ander bedwelmend middel.

Het onderzoek van deze aanrijding is, nadat het rijbewijs van de automobilist was ingevorderd, overgedragen aan de Verkeersunit van Regio West.

error: Kopiëren mag niet!