Baby Mama’s Club houdt zwangerschapsbeurs en openbare babyshower

De Baby Mama’s Club (BMC) houdt zaterdag 25 november een zwangerschapsbeurs en openbare babyshower om jonge ouders, aanstaande ouders, grootouders en iedereen met een kinderwens te verwelkomen. Het evenement, dat officieel om 14.00 uur begint in Ballroom Prince aan de Commewijnestraat, heeft als doel om aandacht te vestigen op het alarmerende moeder- en kindersterftecijfer van Suriname, dat tot de top 5 behoort binnen de Caricom.

Met dit evenement wil de BMC de focus leggen op de gezondheid van vrouwen tijdens de prenatale, bevallings- en postnatale periodes. Hierbij ligt het accent op gezinsplanning, begeleiding tijdens de zwangerschap, een positieve geboorteuitkomst, gezonde ontwikkeling van het kind en opvoeding. Volgens de voorzitter van de Stichting BMC, Sharon Crawford, heeft het evenement ook als doel verantwoord en gedeelde ouderschap te stimuleren, vooral onder de jonge ouders. 

Dit is niet de eerste keer dat de organisatie een dergelijk initiatief neemt. Eerder organiseerden ze een succesvolle bazaar. Aan de bezoekers wordt de ruimte aangeboden in een ontspannen sfeer zich te laten informeren, adviseren, inspireren en verschillende artikelen en producten aan te schaffen.

Ruim 22 bedrijven, dienstverleners en ondernemers zullen deelnemen en hun expertise delen met de bezoekers aan de Oh Baby Zwangerschapsbeurs en openbare baby shower. 

SD

error: Kopiëren mag niet!