Taylor Swift ontvangt groot eerbetoon in Brazilië voorafgaand aan Eras Tour Concert

Fans van Taylor Swift in Brazilië bereiden zich voor op haar komst sinds de Latijns-Amerikaanse data voor haar ‘Eras ​​Tour’ werden aangekondigd, en het lijkt erop dat er een groot eerbetoon wacht op de veelgeprezen zangeres, zoals onthuld door de burgemeester van Rio de Janeiro: Eduardo Paes.

“Beste [Taylor Swift]-fans, Ik ga lieve pater Omar vragen om te zien of we deze eer kunnen krijgen”, schreef hij op social media, terwijl hij een foto deelde van het standbeeld van Christus de Verlosser, dat wordt beschouwd als een van de zeven wereldwonderen. Het beeld zou een projectie hebben die verwijst naar de zangeres, waarbij Paes uitlegde dat hij zou praten met de persoon die verantwoordelijk was voor ‘het uitvoeren van de projecties’. 

Taylor zal drie avonden optreden in Rio De Janeiro in Estádio Nilton Santos, van vrijdag 17 november tot en met zondag 19 november, voordat ze terugkeert voor haar laatste drie shows in São Paulo, te beginnen op vrijdag 24 november in het Allianz Parque. 

De favoriete muzikant bij fans maakte onlangs dromen waar voor haar fans in Argentinië, door op te treden voor een aantal uitverkochte shows en haar waardering te delen voor iedereen in het publiek. 

Na haar dates in Brazilië reist Taylor naar Azië, Europa en Australië, voordat ze in oktober 2024 terugkeert naar Noord-Amerika om op te treden in de Verenigde Staten en Canada. 

Taylor heeft enorm veel succes geboekt sinds het begin van haar ‘Eras Tour’, die het op het grote scherm bracht en haar populariteit versterkte, waarbij AMC onthulde dat haar film $ 92,8 miljoen opleverde aan de kassa, en $ 30,7 miljoen in internationale theaters.

error: Kopiëren mag niet!