Deepika Padukone verbreekt eindelijk de stilte na enorme reacties op haar Koffee With Karan aflevering  

Na haar controversiële optreden in Koffee With Karan 8 reageert Deepika Padukone eindelijk op de massale kritiek. Dit is wat ze te zeggen heeft: Karan Johar’s chatshow Koffee With Karan’s 8e seizoen begon met een knaller. De controversiële bank, waarop Bollywood’s IT-koppel Deepika Padukone en Ranveer Singh de nieuwe editie op gang brachten, werd om de verkeerde redenen het gesprek van de dag. 

De Ramleela-actrice werd onderworpen aan onophoudelijk trollen en terugslag nadat ze sprak over het zien van andere jongens, terwijl ze een relatie had met haar huidige echtgenoot. Het stel vierde onlangs hun 5e huwelijksverjaardag. Na drie jaar in het geheim verloofd te zijn geweest, stapte het duo op 14 november in het huwelijksbootje aan het Comomeer, Italië, in het bijzijn van hun families en beste vrienden. 

Jaren na hun huwelijk verraste het stel hun fans toen ze samen op KWK 8 verschenen om hun leven, liefde en relatie diepgaand te bespreken. Om de zaken recht te zetten, zei de Padmaavat-actrice dat ze nooit zal terugdeinzen om zichzelf te uiten, en voegde eraan toe dat ze niet bang is om haar fouten toe te geven en sorry te zeggen. 

Deepika Padukone onthulde tegenover Vogue dat ze gewoon geen andere manier van zijn kent. “Als ik ergens heel sterk of hartstochtelijk over denk, denk ik niet twee keer na over het uiten van mezelf. Ik ben uitgegroeid tot een persoon waarbij ik niet bang ben om mijn waarheid te spreken of fouten toe te geven. Ik ben niet bang om sorry te zeggen, en ik vind het prima om de enige persoon in de kamer te zijn die een ander standpunt heeft”, voegde ze eraan toe. 

In hetzelfde interview, toen haar ook werd gevraagd naar het nooit eindigende debat over nepotisme, beweerde ze dat dit bestaat en zal bestaan ​​in de industrie. Het feit dat mensen zaken als nepotisme zijn gaan verwoorden, is een nieuwe trend. Het bestond toen, het bestaat nu en het zal blijven bestaan. Deepika Padukone onthulde dat ze andere mensen mochten zien, maar in haar hoofd was ze toegewijd aan Ranveer Singh. Haar verklaring leidde niet alleen tot een memefestijn, maar ook tot een debat op social media.

error: Kopiëren mag niet!