19-jarige inzittende van 5 november bij aanrijding betrokken auto alsnog aan verwondingen overleden in AZP

De 19-jarige inzittende M.S. van een auto die 5 november betrokken was bij een aanrijding met een pick-uo op de Martin Luther Kingweg, is dinsdag 14 november alsnog aan zijn opgelopen verwondingen op de afdeling Intensive Care van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo (AZP) overleden.

Bij de aanrijding kwam de personenauto vanuit de richting Latour en reed richting Paranam, terwijl de pick-up vanuit de richting Paranam kwam, en reed richting het stadscentrum. Op een bepaald moment haalde de pick-up bestuurder een ander voertuig in en kwam bij die inhaalmanoeuvre in botsing met de personenauto. De inzittenden van beide voertuigen raakten gewond en werden voor medische behandeling per ontboden ambulance afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. 

Beide bestuurders waren in het bezit van een geldig Surinaams rijbewijs en verkeerden ten tijde van de aanrijding niet onder invloed van alcohol of een of ander bedwelmend middel.

Na medisch te zijn behandeld zijn twee van de gewonden heengezonden, terwijl de twee anderen, waaronder het slachtoffer M.S. en zijn moeder, in het ziekenhuis werden opgenomen. 

De Verkeersunit van Regio Paramaribo van het Korps Politie Suriname is belast met het onderzoek naar deze aanrijding.

error: Kopiëren mag niet!