Vrienden van Bianca Censori organiseren Anti-Kanye-interventie om haar te redden

De vrienden van Bianca Censori (28) hebben een poging gedaan om het Australische model te redden uit haar huwelijk met Kanye West (46). Volgens een bron van de Briste tabloid ‘Daily Mail’ hebben haar vrienden een ‘anti-Kanye-interventie’ georganiseerd om het model wakker te maken. “Bianca zit vast, Kanye sluit haar af van de buitenwereld.” “Ze is zich bewust dat ze haar naasten heeft buitengesloten. Ook begint ze nu door het rookgordijn van haar huwelijk te kijken,” beweert de bron. 

“Bianca is zich zeer bewust van het controlerende gedrag van Kanye en ziet de dingen nu vanuit een extern perspectief.” 

De interventie vond plaats tijdens het bezoek van Censori aan twee oude vrienden in Australië. Maar het is niet de eerste keer dat Bianca’s vrienden zich grote zorgen maken over haar controversiële relatie. “Bianca zit vast, en haar vrienden proberen haar te redden, maar niemand kan dat omdat Kanye haar afschermt van de buitenwereld,” klonk het deze zomer in de‘Daily Mail’. 

“Iedereen is buitengewoon bezorgd. Dit is niet wie ze is. Ze is een ongelooflijk openhartig en levendig persoon. Ze was nooit iemand die haar mond hield. Maar nu heeft ze niemand, en dat is beangstigend.” 

Begin dit jaar werd bekend dat – slechts twee maanden na de scheiding met Kim Kardashian – de rapper opnieuw in het huwelijksbootje was gestapt. Nadat het nieuws van de ‘nieuwe meneer en mevrouw West’ bekend werd, ontving de relatie meteen veel kritiek. Bianca werd snel afgeschilderd als ‘een lookalike van Kim Kardashian’, iets wat haar vrienden ‘s nachts wakker hield. Ze vreesden dat Bianca de volgende Kim zou worden, omdat Kanye er trots op was dat hij bepaalde hoe de realityster er dagelijks uitzag en welke outfits ze droeg, iets wat hij ook deed bij zijn ex-vriendin Julia Fox. 

De rapper lijkt de volledige controle te willen hebben over de garderobes van zijn geliefden. “Kanye probeert van Bianca een radicale versie van Kim Kardashian te maken, bijna een Kim 2.0”, aldus de bron.

error: Kopiëren mag niet!