Heidi Klum op de rode loper in gothische zwarte jurk

Het jaarlijkse Baby2Baby Gala brengt altijd A-listers naar voren die het beste gekleed zijn op de rode loper, en Heidi Klum was aanwezig op het evenement van 11 november in West Hollywood, Californië, klaar om indruk te maken. 

Klum droeg voor de gelegenheid een volumineuze zwarte jurk van Lever Couture, met een lange en luxueuze sleep. De halslijn van tule kwam omhoog om het gezicht van het Duits-Amerikaanse supermodel te omlijsten, wat de elegante look een chique, op Wednesday Addams geïnspireerde sfeer gaf. 

Visagiste Sabrina Bedrani rustte de legendarische SI-badpakster uit met een gedurfd en mooi gevleugeld smokey-eye en perzikkleurige lip, terwijl haarstylist Lorenzo Martin ervoor koos om Klums haar omhoog en weg van haar gezicht te trekken om de jurk echt te laten glanzen. 

De presentator van Duitsland’s Next Topmodel toonde de volgende dag haar glamoureuze ensemble op Instagram. “Gisteravond vierden we het geweldige werk van @baby2baby”, schreef ze in haar bijschrift, voordat ze de co-CEO’s van het merk, Norah Weinstein en Kelly Sawyer, prees. “Bedankt @norahweinstein @kellysawyer voor het hebben van mij en voor alles wat je doet. Meer dan 11 miljoen opgehaald voor kinderen in nood… ongelooflijk.” 

Het Baby2Baby Gala is een jaarlijks filantropisch evenement dat wordt gehouden om kinderen die in armoede leven te helpen. Dit jaar heeft het merk ruim 12 miljoen dollar opgehaald, dat zal worden gebruikt om kinderen in nood van basisbehoeften te voorzien.

error: Kopiëren mag niet!