Margot Robbie draagt ​​Schiaparelli, Jacob Elordi past in Burberry en meer modemomenten tijdens première van Saltburn

De première van ‘Saltburn’ in Los Angeles afgelopen dinsdag bracht verschillende sterren in rode loper-looks naar voren, na het einde van de Screen Actors Guild Strike op 9 november. Onder hen was Margot Robbie, die overstapte van de ‘Barbie’-esthetiek in een zwarte korset met transparante inzetstukken en een gestructureerde suède rok. Robbie’s look was afkomstig uit Schiaparelli’s confectiecollectie van najaar 2023, waarvan WWD meldde dat deze “terugging naar de roots van het huis en verwees naar hoe de Italiaanse aristocraat Elsa Schiaparelli zich kleedde. 

“Kijk naar de tulbanden en gigantische sets mode-sieraden in de vorm van menselijke gezichten, lelies en oesterschelpen”, karakteriseerde WWD de herfstcollectie, die werd ondersteund door de creatief directeur van het merk, Daniel Roseberry. 

Elordi, de hoofdrolspeler van de film, ging er scherp op in een wollen Burberry-pak. Het pak met dubbele rij knopen, het vest en de leren derbyschoenen van de ‘Priscilla’-acteur channelden zijn personage in de komende film, een rijke student. 

Mulligan schitterde in een Balmain-ensemble, met als details een off-the-shoulder tuxedo-stijl top gecombineerd met een glanzende zilveren rok. De look kwam uit de confectiecollectie van het merk voor najaar 2023, die werd geleid door creatief directeur Olivier Rousteing. Keoghan combineerde leren details met scherpe kostuumelementen en arriveerde op de rode loper in een mouwloos vest, broek en overhemd met knoopjes van Givenchy.

De acteur werkte samen met stylist Ilaria Urbinati, wiens klantenkring onder meer Ryan Reynolds, Dwayne Johnson en Zac Efron omvat.

error: Kopiëren mag niet!