“Ik verdien wel wat, maar dat is om letterlijk bordje eten op tafel te zetten”

Enkele kleine ondernemers hopen dat de komende maand succesvol voor ze zal zijn. Raoul, die kapper is, geeft tijdens een gesprek met een redactrice van Dagblad Suriname aan, dat hij hoopt dat hij in november en december toch veel klanten gaat hebben.

“Ik heb wel klanten, maar die zijn vaste klanten. Ik verdien wel wat, maar dat is om letterlijk een bordje eten op tafel te zetten. De vaste lasten moeten nog voldaan worden, als je geen aanloop hebt aan klanten, ga je die niet kunnen voldoen”, zegt Raoul.

“Ik heb naast mijn kapperszaak ook besloten enkele dagen van de week te BBQ en dat te verkopen met burgers, patat en bami ernaast. Maar het is weer ook een uitgave. Ik krijg geen klanten, omdat de prijzen zijn gestegen en als men geen geld heeft, gaat men ook geen lekkernij kunnen kopen. Dus ik zit met heel wat vragen en weet niet hoe ik verder moet.”

“De maand december is een feestmaand, dus ik hoop dat het wel wat voor mij gaat opleveren. Om te feesten moet je er ook mooi en fris uitzien, dus ik hoop dat ik klanten krijg”, zegt Raoul. 

TM

error: Kopiëren mag niet!