EZ: Succesvolle deelname Suriname aan 7e China International Import Expo

Minister Rishma Kuldipsingh van het ministerie van Economische zaken, Ondernemerschap en Technologische Innovatie (kortweg EZ) heeft aan het hoofd gestaan van een delegatie die Suriname vertegenwoordigd heeft op de 7e Chinese internationale import beurs van 5-10 november. 

Op deze beurs werd een platform geboden aan Surinaamse ondernemers met exportcapaciteiten naar China en andere Aziatische landen, om hun lokale producten tentoon te laten stellen, met het oog op omzetvergroting.

Enkele lokale producten, zoals pindakaas, hout, wijn, sappen, softdrinks, mineraalwater, cosmetica, vis en visproducten, zijn op de 7e China International Import Expo geëxposeerd. 

Daarnaast zijn ook mogelijkheden op het gebied van toerisme, destinaties en business investment belicht. De stand van Suriname bij het Caricom paviljoen, kreeg grote belangstelling van geïnteresseerde zakenmensen. In een onderhoud met de minister van Handel van China heeft de Surinaamse delegatie de aangeboden producten en de investeringsmogelijkheden van Suriname uitvoerig besproken.

error: Kopiëren mag niet!