De stijlevolutie van Savannah James van jeans en sneakers tot opvallende jurken

Savannah James staat misschien vooral bekend als de vrouw van Lebron James, maar door de jaren heen heeft ze terecht de titel stijlster verdiend. Nadat ze haar beroemde echtgenoot op de middelbare school had ontmoet, is Savannah effectief in de publieke belangstelling opgegroeid.  

Terwijl we haar familie hebben zien groeien (zij en Lebron delen drie kinderen, LeBron “Bronny” James Jr., Bryce Maximus en Zhuri Nova), hebben we ook haar stijl zien evolueren. 

In november 2023 trok Savannah de aandacht toen ze een zwarte mouwloze jurk van Dolce & Gabbana droeg op het Baby2Baby Gala in Los Angeles. Ze combineerde de prachtige jurk met zwarte doorzichtige mouwen, een zwart minitasje en diamanten sieraden. 

Een paar jaar eerder, in juli 2021, liet Savannah zich van haar kleurrijke kant zien in een leuk neongroen strapless jurkje tijdens de première van Space Jam: A New Legacy in Los Angeles. 

Andere opvallende look kwam in september 2018 toen Savannah bewees dat ze er net zo goed uitziet in casual kleding toen ze een spijkerbroek met hoge taille en een eenvoudig T-shirt droeg tijdens de première van Smallfoot in Los Angeles. 

Wat de look ook is en wat de gelegenheid ook is, Savannah ziet er gegarandeerd chic, glamoureus en trendy uit. Savannah zag er stralend uit op het Baby2Baby Gala in Los Angeles. Ze droeg een zwarte mouwloze vloerlange jurk van Dolce & Gabbana, compleet met zwarte doorschijnende mouwen, een minitasje en diamanten juwelen. Ze droeg een oogverblindende roze en paarse Georges Hobeika-jurk met lange mouwen en kralen tijdens de ESPY Awards in Los Angeles.  Savannah poseerde met echtgenoot Lebron en hun drie kinderen nadat hij de Record-Breaking Performance Award had gewonnen.

error: Kopiëren mag niet!