Miss Universe Ceremonie 2023 18 november in El Salvador

Het jaarlijkse evenement brengt meer dan 90 afgevaardigden uit verschillende landen samen, die strijden om de felbegeerde kroon. De Miss Universe-organisatie benadrukt haar mondiale en inclusieve aanpak en viert de diversiteit aan culturen, achtergronden en religies die door de deelnemers worden vertegenwoordigd. Via haar platform biedt  ze vrouwen een veilige ruimte om hun verhalen te delen, waardoor de persoonlijke, professionele en filantropische impact die elke deelnemer heeft op hun respectieve landen wordt bevorderd. 

Het evenement belooft een unieke ervaring te worden die zowel de diversiteit van de deelnemers als de culturele rijkdom van het gastland benadrukt. 

De ceremonie zal worden afgesloten met de kroning van de opvolgster van de regerende Miss Universe, R’Bonney Gabriel, die oorspronkelijk uit de Verenigde Staten komt. De kroon zal worden uitgereikt aan de nieuwe koningin, die niet alleen de fysieke schoonheid zal vertegenwoordigen, maar ook de positieve impact en inspiratie die deze vrouwen hebben voor hun gemeenschappen en volgers over de hele wereld. 

Miss Universe 2023 belooft een spektakel te worden vol elegantie, empowerment en viering van diversiteit, ondanks de controverse rond het faillissement van het moederbedrijf van de competitie. De vrouwen die aan deze wedstrijd deelnemen, worden inspirerende leiders en rolmodellen in hun gemeenschap en op wereldschaal.  

De editie van dit jaar wordt gehouden in El Salvador, een land dat bekend staat om zijn levendige cultuur, adembenemende landschappen en fascinerende schoonheid.

error: Kopiëren mag niet!