Nog onbekend dodelijk slachtoffer bij eenzijdig verkeersongeval te Musa Pasi

De politie van het bureau Brokopondo kreeg zaterdag 11 november de melding van een verkeersongeval te Musa Pasi, waarbij een auto over de kop was geslagen en dat er één dode te betreuren was.

Bij aankomst van de agenten werd het verkeersslachtoffer, dat geen teken van leven meer vertoonde, aangetroffen. Het gaat om een man van Chinese afkomst, van wie de personalia nog onbekend zijn. 

Hij was gekleed in een zwarte lange mouw trui en een grijze joggingbroek. Een arts stelde officieel de dood van het verkeersslachtoffer vast. Het over de kop geslagen voertuig is een zwarte Toyota Land Cruiser, die aanzienlijke materiële schade heeft opgelopen en door de politie in beslag is genomen.

In opdracht van het Openbaar Ministerie is het lichaam van de Chinese man opgebaard in het mortuarium van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo en nog niet vrijgegeven aan de nabestaanden.

Nabestaanden of zij die denken deze man te hebben gekend, worden opgeroepen zich in verbinding te stellen met de politie van politiebureau Brokopondo via het telefoonnummer 0325474 of via het Command Center via het nummer 115.

error: Kopiëren mag niet!