Drie vermiste minderjarige meisjes aangetroffen in woning met drie volwassenen – Meisjes seksueel misbruikt

A.M, H.E. en T.R. zijn door de politie van het bureau Santo Dorp maandag 6 november aangehouden. Zij worden ervan verdacht drie minderjarige meisjes aan het ouderlijk gezag te hebben onttrokken en de meisjes seksueel te hebben misbruikt.

De moeder van de 15-jarige B.G. had op zondag 5 november aangifte gedaan van vermissing van haar dochter. Volgens de moeder was haar dochter op een bepaald moment op vrijdag 3 november uit huis vertrokken en niet teruggekeerd. Het meisje was  zonder een goede reden voor de tweede keer van huis weggelopen. 

Na uitgewerkte informatie dat de tiener in het ressort Sunny Point, genaamd ‘weiland’, verbleef, gingen agenten van Santo Dorp op 6 november naar het adres. Daar werd B.G. in de woning met nog twee andere vermiste tieners met de drie verdachten aangetroffen.

Het is niet uitgesloten dat er meerdere verdachten in deze zaak worden aangehouden, waaronder een vrouwelijke verdachte die de meisjes vermoedelijk drugs had toegediend. De woning waarin de meisjes zijn aangetroffen is van de vader van één van de verdachten, die in het binnenland woont en werkt. 

De meisjes zijn voor medische onderzoeken verwezen naar een arts, waarna de drie verdachten ter voorgeleiding werden overgebracht naar het politiebureau.

Na afstemming met het Openbaar Ministerie is het drietal hangende het onderzoek door de politie in verzekering gesteld.

error: Kopiëren mag niet!