Brighton en Sheffield United delen de punten na gelijkspel met tien man

Brighton stond met de rust 1-0 voor tegen Sheffield United, maar de wedstrijd eindigde in 1-1 na een comeback van Sheffield United in de tweede helft. Brighton moest met tien man verder na een rode kaart voor Mahmoud Dahoud. Simon Adingra had Brighton op voorsprong gezet, maar ondanks het ondertal wist Sheffield de gelijkmaker te scoren. Het was de zesde wedstrijd op rij waarin Brighton niet kon winnen, met vier gelijke spelen en één verliespartij. Sheffield United noteerde één winst, één gelijkspel en drie verliezen. Joël Veltman viel in voor Brighton, terwijl Jan Paul van Hecke en Gustavo Hamer de volledige wedstrijd speelden. Brighton staat nu achtste met 19 punten, Sheffield United negentiende met 5 punten. Brighton bezoekt Nottingham op 25 november.