Zendaya zal Cleopatra spelen onder regie van Denis Villeneuve

Zendaya zal Cleopatra spelen onder de regie van Denis Villeneuve, maar velen zijn niet blij met het nieuws. Dit is waarom! Making of Cleopatra is opnieuw in het nieuws, en deze keer werkt Dune-regisseur Denis Villeneuve samen met zijn Dune-acteurs, Zendaya en Timothee Chalamet, en houdt hen in de hoofdrol. 

Terwijl Zendaya de koningin Cleopatra zal spelen, is Chalamet aangeboden om Octavius ​​te spelen. Het lijkt er echter op dat de sterrencast niet uit de netizens bestaat, aangezien internetgebruikers uithaalden dat Zendaya werd gecast als Cleopatra. 

Volgens recente berichten is Denis Villeneuve na Dune Part 2 al begonnen met plannen om Cleopatra zo snel mogelijk op de vloer te krijgen. Blijkbaar gaat de regisseur samenwerken met scenarioschrijver David Scarpa en zal de film gebaseerd zijn op het boek ‘Cleopatra: A Life’ van Stacy Schiff. 

Zendaya gaat, volgens geruchten, de Griekse koningin spelen in de regie van Denis Villeneuve. Het nieuws duikt overal op social media op, maar het lijkt erop dat internetgebruikers niet blij zijn om de Euphoria-actrice als de koningin te zien. En veel mensen hebben zelfs de beslissing van de regisseur afgewezen. 

De Spider-Man-actrice krijgt zelfs te maken met heel wat reacties omdat ze een witte koningin speelt terwijl ze een actrice met een ‘bruine huidskleur’ is.

error: Kopiëren mag niet!