Neetu Kapoor prees ex-vriendin van Ranbir Kapoor, Deepika Padukone

Ranbir Kapoor’s moeder en veteraan-actrice Neetu Kapoor had Deepika Padukone ooit geprezen na het uiteenvallen van haar zoon. Neetu Kapoor prees de ex-vriendin van Ranbir Kapoor, Deepika Padukone, ze waardeerde de chemie van haar zoon met de actrice: “Ze is geëvolueerd tot…” 

Het liefdesverhaal van Deepika Padukone en Ranbir Kapoor is een van de meest besproken in Bollywood. Het duo begon in 2007 te daten en al snel werd hun romance het gesprek van de dag. Van het maken van schattige publieke optredens tot het praten over elkaar in verschillende interviews, Deepika en Ranbir waren een van de meest populaire jodi’s van Tinsel Town. 

Terwijl de tortelduifjes gelukkig waren in hun eigen wereld, keurde de moeder van de Sawaariya-acteur Neetu Kapoor Deepu niet goed. Jaren na hun uiteenvallen sprak de ervaren actrice echter ooit over de ex van haar zoon en gaf haar uiteindelijk goedkeuring! 

Dit is wat er gebeurde. De datingsituatie van Ranbir Kapoor en Deepika Padukone werd niet erg verwelkomd door Neetu Kapoor als we de berichten mogen geloven. Echter, na hun uiteenvallen, tijdens de vrijlating van Tamasha, prees de ervaren actrice Deepika en bewonderde zelfs haar chemie met haar zoon!

error: Kopiëren mag niet!