Kareena Kapoor Khan en Saif Ali Khan herdefiniëren hun vorstelijkheid met prachtige outfits voor Diwali Bash

Alia Bhatt-Ranbir Kapoor en Sara-Ibrahim brengen glamour in etnische elegantie!

Het Bollywood-koningspaar Kareena Kapoor Khan en Saif Ali Khan’s Diwali-feest was een modieuze aangelegenheid die ook werd bijgewoond door Alia-Ranbir en Sara-Ibrahim. 

Kareena Kapoor Khan en Saif Ali Khan organiseerden zaterdagavond een Diwali-bash bij hen thuis voor hun familieleden en goede vrienden, en het was één sterrenaffaire met het ‘It-koppel’ Alia Bhatt-Ranbir Kapoor en het broers- en zussenduo Sara Ali Khan-Ibrahim en Ali Khan aanwezig. Een feit over Bebo en Saif is, dat het paar geen enkele kans laat om te pronken met hun koninklijke status met hun verbluffende kleermakerskeuzes, en voor hun intieme feest bewezen ze dat koninklijke verkleden bij de familie zit. 

Bollywood heeft een pauze genomen van filmen en promoties om Diwali te vieren, een festival van licht, vreugde en welvaart. Het is die tijd van het jaar waarin onze favoriete sterren hun roots echt omarmen en hun moderne ensembles achter zich laten om zich te verkleden in traditionele elegantie met verleidelijke etnische kleding. 

Voor hun Diwali-feest brachten Kareena Kapoor Khan en Saif Ali Khan hun A-game op het modefront en verrasten ons met hun voortreffelijke outfits. Alia-Ranbir en Sara-Ibrahim maakten ook behoorlijk stijlvolle uitspraken met hun etnische keuzes.

error: Kopiëren mag niet!