Bollywood beroemdheden in overvloed op Diwali Bash bij Ekta Kapoor

Bollywood houdt Diwali-feesten met aanwezige beroemdheden. Terwijl sommigen de opdracht op het modefront begrijpen, stellen enkelen ons ook teleur met hun bizarre keuzes. Nu het Diwali-seizoen voor de deur staat, schijnt Bollywood momenteel helder in zijn volle glorie.

De foto’s van beroemdheden uit pre-Diwali bashes hebben onze hele social media-feeds overgenomen, en nee, we klagen niet. We maken zelfs aantekeningen over hoe we de feestdagen kunnen verslaan met die sterachtige gloed.  

Zaterdagavond vonden er twee megafeesten plaats, en Bollywood-sterren kwamen langs om de seizoensgroeten over te brengen in hun meest stijlvolle ensembles. Terwijl sommige beroemdheden een verklaring aflegden tijdens het Diwali-feest van producer Amritpal Singh Bindra, waren velen verblind op het grote feest van Ekta Kapoor. 

Nu houden we van een modefeest, omdat het ons helpt trends bij te houden en ons moodboard klaar te maken voor soortgelijke uitjes.  Hoewel we meestal aantekeningen maken, zijn er ook momenten waarop we het niet kunnen laten om er even naar te kijken. Nou, het evenement van zaterdag was een soortgelijke aangelegenheid: sommige beroemdheden hadden ons verbijsterd, en een paar lieten ook weinig tot geen impact achter.

error: Kopiëren mag niet!