Man (43) opgepakt voor mishandeling en bedreiging ex-vrouw

A.R. (43) is zaterdag 4 november door de politie van het bureau Livorno aangehouden, nadat hij zich bij de politie had gemeld. Tegen deze verdachte was maandag 16 oktober door zijn ex-partner, de 41-jarige D.V., aangifte gedaan van bedreiging en mishandeling. 

Uit het voorlopige onderzoek van de politie is naar voren gekomen, dat het tweetal samen met hun minderjarig kind in huis woonde. Aangezien de vrouw vaak werd bedreigd en mishandeld door A.R., maakte zij een einde aan de relatie en verhuisde met haar kind. Ter wille van het kind had D.V. nog contact met A.R., maar dat liep helemaal verkeerd af. De man dwong zijn ex-vrouw steeds weer om seks met hem te hebben en dat zijzich met niemand anders mocht bemoeien. 

Toen de vrouw op 16 oktober met een vriendin was gaan stappen, viel dat niet in goede aarde bij de man, waarna hij haar via whatsapp bedreigende berichten stuurde. De vrouw was het gedrag van de man zat en deed aangifte bij de politie. 

De verdachte werd meermalen door de politie op zijn woonadres opgespoord, doch niet aangetroffen. Na te zijn ontboden, heeft A.R. zich op 4 november gemeld op het politiebureau waar hij direct in de kraag is gevat.

Na afstemming met het Openbaar Ministerie is de man door de politie in verzekering gesteld.

error: Kopiëren mag niet!