Nieuwe bruid Parineeti Chopra onder de indruk in een oranje traditionele outfit voor een Diwali-evenement

Parineeti Chopra deed feestelijke mode-inspiratie op toen ze afgelopen weekend een Diwali-feest bijwoonde. De actrice, die in september van dit jaar trouwde met Aam Aadmi Party-politicus Raghav Chadha, dook voor een evenement op in een prachtig oranje pak. Ze gebruikte haar Instagram-verhaal om een ​​glimp van haar traditionele kleding te delen. En het schreeuwt simpelweg ‘feestelijke perfectie’. 

Wat Parineeti droeg was een oranjekleurige kurta-set van het label Lajjoo C. De kurta had ingewikkelde gouden borduursels op het schouderstuk, de mouwen en de zoom. Ze droeg het met een bijpassende sharara, die ook versierd was met marodi- en zari-werk. Om de look compleet te maken, voegde ze een stijlvolle geschulpte dupatta toe. Glinsterende juttis, sierlijke oorbellen en smokey eye-make-up waren haar keuzes om de feestelijke look af te ronden. 

Als je de oranje sharara-set van Parineeti Chopra aan je etnische collectie wilt toevoegen, hebben we alle details.  Het is te koop op de website van het label Lajjoo C.  De set Kurta en Sharara kost Rs 89.900. 

Parineeti Chopra diende vorige week ook als grote mode-inspiratie toen ze haar eerste Karwa Chauth vierde. Voor het veelbelovende festival was ze gekleed in een prachtige rode kurta-set van het label Mrunalini Rao.

error: Kopiëren mag niet!