Shah Rukh Khan als superheld in MCU

Onlangs uitte The Marvels-regisseuse Nia DaCosta haar liefde voor Shah Rukh Khan als filmmaker, die hem een ​​‘legende’ noemde. Shah Rukh Khan geniet van een gigantische aanhang van fans over de hele wereld, en iedereen is zich daar terdege van bewust. Of het nu zijn filmrelease of zijn verjaardag betreft, zijn dagen worden wereldwijd met vol enthousiasme gevierd.

Afgezien van de zee van fans buiten de industrie, heeft hij ook het zoveelste aantal bewonderaars in de industrie, zij het in Bollywood, Hollywood of Zuid-Amerika. 

Onlangs werd The Marvels-regisseuse Nia DaCosta gezien terwijl ze fangirlde over de superster in een interview waarin ze hem een ​​‘legende’ noemde. De film, met in de hoofdrollen Brie Larson, Park Seo-joon, Iman Vellani als Kamala Khan, Samuel L Jackson, Teyonah Parris als Monica Rambeau en Zawe Ashton, is helemaal klaar om aanstaande vrijdag, 10 november, op de grote schermen te verschijnen.

Voorafgaand aan de wereldwijde release is de regisseur druk bezig geweest met promotie en heeft hij veel over de film gesproken. Tijdens een recent interview werd The Marvels-regisseuse Nia DaCosta gevraagd naar een Bollywood-ster met wie ze graag zou willen samenwerken. Zonder erbij na te denken noemt ze superster Shah Rukh Khan. Ze noemde hem een ​​legende en zei tegen News18: “Shah Rukh Khan is een soort legende, nietwaar? In die zin is het een no-brainer.”

Ondertussen zal The Marvels, het Hollywooddebuut van de Zuid-Koreaanse ster Park Seo Joon, zijn fans zeker trots maken met zijn rol. Aan de andere kant, na het enorme succes van Atlee-regisseur Jawan, maakt Shah Rukh Khan zich nu op voor de release van zijn volgende, Dunki, wiens teaser enige tijd geleden online werd gezet. Onder begeleiding van Rajkumar Hirani zal de film met Kerstmis op de grote schermen te zien zijn, waar hij geconfronteerd wordt met een box office clash met Salaar van Prabhas.

error: Kopiëren mag niet!