Kourtney Kardashian en Travis Barker verwelkomen hun eerste kind

Kourtney Kardashian Barker onthulde haar zwangerschap in juni door een handgeschreven bordje vast te houden tijdens het concert van haar man Travis Barker. Reality-tv-ster en onderneemster Kourtney Kardashian verwelkomde haar eerste kind met muzikant Travis Barker, zo meldden media afgelopen zaterdag, 4 november.

Kardashian (44), kondigde haar zwangerschap in juni aan tijdens een Blink 182-concert waar Barker (47), optrad, en het paar onthulde later dat ze een jongetje  verwachtten. De geboorte werd zaterdag voor het eerst bericht door People Magazine. 

Het stel stapte in het huwelijksbootje tijdens een weelderige bruiloft in Italië in 2022. In september deelde de ster van “The Kardashians” op social media, dat ze met spoed naar het ziekenhuis werd gebracht voor een “dringende foetale operatie” om het leven van de baby te redden.

“Ik heb een heel nieuw begrip en respect voor de moeders die tijdens de zwangerschap voor hun baby’s hebben moeten vechten.  God zij geprezen. Met mijn zoontje in mijn buik en veilig het ziekenhuis uitlopen was de grootste zegen”, schreef ze op Instagram.

error: Kopiëren mag niet!