Kim Kardashian droeg onlangs een roze jurk op het LACMA Gala

Het LACMA Art+Film Gala was een avond vol sterren en alle beroemdheden kwamen opdagen in hun glamoureuze kleding. Van Jennifer Lopez tot Salma Hayek, elke ster pakte zijn beste outfits om naar het gala te gaan. Kim Kardashian liep niet achter in haar mode game toen ze naar verluidt Marilyn Monroe in een roze jurk uitbeelde, een jurk die sterk leek op de jurk die de overleden actrice droeg in de iconische film Diamonds Are a Girl’s Best Friend. De jurk lijkt echter niet in de smaak te vallen bij internetgebruikers, aangezien ze onlangs hun mening deelden en het ‘niet origineel’ noemden. 

Kim Kardashian is een van de beroemdste vrouwen ter wereld. Ze heeft een enorme aanhang van meer dan 364 miljoen volgers op Instagram en trakteert haar fans op een glimp van haar dagelijkse leven.  Iets dat altijd op haar feed staat zijn haar prachtige foto’s. Voor het LACMA Gala droeg de oprichter van SKIMS een strapless, rechte monochrome roze jurk. Het was gekoppeld aan een lange trein gemaakt van dezelfde stof. 

Ze pronkte met haar rug door de jurk heen en droeg zwarte handschoenen. Als accessoires droeg Kim een elegante diamanten halsketting, maar liet oorbellen achterwege. De Kardashians-ster bond haar haar in een strakke paardenstaart en pronkte met haar lokken in een natte blik. 

Sinds de foto’s van Kim Kardashian verschijnen, gaan ze rond op social media. Veel Redditors hebben het vergeleken met de iconische jurk van Marilyn Monroe uit Diamonds Are a Girl’s Best Friend en hebben Kim bekritiseerd, omdat ze de overleden actrice had gekopieerd.

error: Kopiëren mag niet!