Ben Affleck en Jennifer Lopez delen een ‘Sweet Red Carpet’ moment op het LACMA Gala 2023

Jennifer Lopez en Ben Affleck liepen afgelopen zaterdag samen over de rode loper voor het LACMA Art+Film Gala 2023, gepresenteerd door Gucci, in het Los Angeles County Museum of Art. J.Lo droeg een gouden jurk met een semi-transparante kanten rok met een dijhoge beensplit en een satijnen uitgesneden lijfje.

Een zware gouden ketting met een hanger met een rood juweel benadrukte haar prachtige decolleté, en ze droeg bijpassende hakken met open neus. De Marry Me-ster droeg haar haar in golven en droeg een enveloptasje in één hand. Om haar pols droeg ze een gouden horloge. 

Het evenement die avond was ter ere van filmmaker David Fincher en kunstenaar Judy Baca. Het gala zamelt jaarlijks geld in om de curatoriële programmering van het museum aan te moedigen om film centraler te maken in tentoonstellings- en educatie-inspanningen. Voor het twaalfde jaar op rij waren LACMA-trustee Eva Chow en acteur Leonardo DiCaprio medevoorzitter van het feest en nodigden Lenny Kravitz uit om op te treden voor de met sterren bezaaide gastenlijst. 

In een recent interview met Vogue om haar nieuwe Beso Balm van J.Lo Beauty te promoten, besprak Lopez hoe het samenzijn met Affleck haar nog meer vertrouwen in zichzelf heeft gegeven dan ooit. “Ben wil dat ik mijn waarde begrijp en mijn waarde ken. Ik voel me nog relaxter en comfortabeler, waardoor ik me nog mooier voel dan ik me ooit bij iemand anders heb gevoeld.”

Ze voegde eraan toe: “Ik ben eindelijk op het punt in mijn leven waarop ik onbeschaamd van elk deel van mezelf hou. Elk deel van mij, mijn lichaam, mijn stem, mijn keuzes, zelfs mijn fouten. Dit alles heeft mij gemaakt tot wie ik ben en heeft mij gebracht tot waar ik nu ben.”

error: Kopiëren mag niet!