La Liga: Araujo’s late doelpunt bezorgt Barcelona een 1-0 overwinning bij Real Sociedad

Barcelona heeft een 1-0 overwinning behaald op Real Sociedad dankzij een doelpunt van Ronald Araujo in blessuretijd. Hierdoor blijven ze gelijke tred houden met de leiders in La Liga. Real Sociedad kreeg in de eerste helft kansen, maar werd tegengehouden door doelman Marc-Andre ter Stegen. Barcelona kreeg ook enkele kansen, waaronder een overtreding op Joao Felix vlak voor rust. Uiteindelijk wist Araujo in de 92e minuut het winnende doelpunt te scoren. Barcelona staat nu op de derde plaats in de competitie met 27 punten uit twaalf wedstrijden, vier punten achter koploper Girona. Sociedad staat op de zesde plaats met 19 punten. Ondanks de overwinning was Barcelona-manager Xavi Hernandez niet tevreden met de prestatie van zijn team. Barcelona speelt dinsdag in de Champions League tegen Shakhtar Donetsk, terwijl Sociedad woensdag Benfica ontvangt.