Kane schittert met hattrick, Bayern verslaat Dortmund met 4-0

Harry Kane maakte een verpletterende indruk tijdens zijn eerste optreden in Der Klassiker met een hattrick, waarmee hij zijn totale aantal doelpunten in de Bundesliga op 15 in 10 wedstrijden bracht, terwijl Bayern München Borussia Dortmund met 4-0 versloeg op zaterdag.

De Engelse aanvaller schoot na negen minuten van dichtbij binnen, nadat Dayot Upamecano vijf minuten eerder Bayern snel op voorsprong had gezet, beide doelpunten werden gecreëerd door Leroy Sané.

Dortmund herstelde zich na de pauze, maar recordaankoop Kane pakte zijn tweede doelpunt om de punten in de 72e minuut veilig te stellen, opnieuw van dichtbij.

Kane maakte zijn derde hattrick van het seizoen af in blessuretijd nadat hij alleen op het doel af ging en koeltjes afmaakte.

Hij is de eerste speler die 15 doelpunten maakt in zijn eerste 10 Bundesliga-wedstrijden en staat nu bovenaan de topscorerslijst van dit seizoen, één doelpunt