Fietser overlijdt na te zijn geschept door auto op dr. Sophie Redmondstraat

Een fietser, van wie de persoonsgegevens nog onbekend zijn, is dinsdagmiddag  31 oktober na te zijn aangereden door een personenauto ter plekke overleden.

De politie van het bureau Munder kreeg die middag de melding van een aanrijding tussen een fietser en een auto en ging naar de locatie voor onderzoek. Daar aangekomen is uit onderzoek door de agenten gebleken, dat de automobilist Z.G. (73) over de Dr. Sophie Redmondstraat reed in de richting van de Benjaminstraat. 

De fietser die eveneens over de Dr. Sophie Redmondstraat reed, doorkruiste plotseling bij het afslaan naar de Maystraat de auto met als gevolg de aanrijding. 

Het verkeersslachtoffer werd door de auto geschept, kwam op de voorruit terecht en viel vervolgens op het wegdek. Bij aankomst van de ambulance constateerde het verplegend personeel dat de fietser was overleden. Een arts stelde de officiële de dood van de man vast.

In opdracht van het Openbaar Ministerie is het lichaam van de man door de politie ter obductie in beslag genomen. Het onderzoek van deze aanrijding is overgedragen aan de Verkeersunit van Regio Paramaribo.

Nabestaanden of zij die denken de fietser te hebben gekend, worden opgeroepen zich in verbinding te stellen met de Verkeersunit van Regio Paramaribo op het telefoonnummer 403381 of via het Command Center op het nummer 115.

error: Kopiëren mag niet!