Film ‘Animal’ van Ranbir Kapoor duurt meer dan drie uur 

Ranbir Kapoor’s ‘Animal’, geregisseerd door Sandeep Reddy Vanga, duurt bijna 200 minuten en is daarmee een van de langste films van de afgelopen tijd. Dit is wat we weten. ‘Animal’ staat klaar om over een maand uit te komen, en de mythen en theorieën rond de film blijven groeien.

Nu suggereert een vreemd gerucht, dat de film twee intervallen zal hebben. De reden lijkt de looptijd van de film te zijn. Een screenshot is viraal gegaan van een app voor het boeken van tickets, waarin staat dat de speelduur van de film 3 uur en 10 minuten bedraagt. Een ander bericht suggereert echter, dat de werkelijke speelduur van de film 3 uur en 18 minuten is.

Nu films steeds korter worden, zorgt zo’n lange film uiteraard voor opschudding op social media. Er was ook een praktische discussie over hoe de film twee intervallen nodig zou kunnen hebben, aangezien het publiek niet meer gewend is aan zulke lange films. Bovendien zou ‘Animal’, ondanks de twee intervallen, een zeer aangrijpende verhaallijn nodig hebben om het publiek bijna 200 minuten lang geboeid te houden!

In ‘Animal’, met Ranbir Kapoor in de hoofdrol, spelen ook onder andere Rashmika Mandanna, Bobby Deol en Anil Kapoor. De film is een gangsterdrama rond een vader-zoonverhaal. De film komt op 1 december uit en zal naar verwachting botsen met Sam Bahadur van Vicky Kaushal.

error: Kopiëren mag niet!