Hailey Bieber maakt internet kapot met haar recente fotoshoot  

Hailey Bieber maakt het internet kapot met haar recente foto’s op Instagram, terwijl ze niets anders laat zien dan een hawt couture-serie. Hailey Bieber heeft, behalve de vrouw van Hollywood-popster Justin Bieber, nog een andere identiteit: een supermodel. Ze is sexy, en voordat ze het weet, is ze als een diva!

Ze heeft een uniek gevoel voor mode en serveert vaak een verscheidenheid aan stijlstatements wanneer ze de stad in gaat. Onlangs stond ze op de omslag van een tijdschrift, en voor de fotoshoot poseerde het supermodel op de meest illustere, verleidelijke manier.

Hailey was onlangs op de Paris Fashion Week en deed onze hoofden naar haar toe draaien met haar ene na de andere mode-affaire. Mevrouw Bieber is ook bekend in de mode- en beautymarkt vanwege haar schoonheidsmerk Rhode Beauty.

Als gezicht van Drepubblicat poseerde Hailey Bieber in verschillende kleding en serveerde schoonheid met een vleugje hot en sexy looks. Onlangs deelde het supermodel de foto’s op haar Instagram-account. Terwijl Hailey op de eerste foto stevig in een zwarte off-shoulder hoog uitgesneden monokini staat en haar stevige figuur laat zien, is ze op de tweede foto te zien in een beige glitterjurk.

error: Kopiëren mag niet!