‘Chandler’ Matthew Perry’s dood lijkt veel op de wijze waarop ‘Chandni’ Sridevi stierf

De wereld raakte in shock toen het nieuws over de dood van Matthew Perry op zaterdag 29 oktober bekend werd. De superster was beter bekend als zijn personage op het scherm, Chandler Bing. 

Terwijl zijn fans rouwen om deze tragische gebeurtenis, die voelde als een persoonlijk verlies, konden we niet anders dan een ongelukkig toeval met de dood van Sridevi opmerken. Sridevi, de Indiase superster, stierf door verdrinking in een badkuip. Op dezelfde manier is naar verluidt Matthew overleden.

Van beide sterren werd gezegd dat ze veel vochten en worstelden op persoonlijk vlak. Netizens konden echter de opvallende overeenkomsten in hun dood niet over het hoofd zien, die niets meer waren dan een reeks ongelukkige toevalligheden.

Hoewel het populairste personage van Matthew Perry Chandler Bing was, was Sridevi’s meest geliefde personage ongetwijfeld Chandni. Er volgden nog meer toevalligheden. Fans wezen erop dat Sridevi en Matthew allebei 54 jaar oud waren toen ze overleden.

Het nieuws van hun dood brak op een zaterdag door; ze bereikten echter Indiase fans in de vroege uren van een luie zondagochtend. Mensen wezen op meer griezelige overeenkomsten in de sterfgevallen van beide beroemdheden en wezen erop hoe beide supersterren in augustus zijn geboren. Terwijl Matthew Perry werd geboren op 19 augustus, werd Sridevi geboren op 13 augustus, ook waren het allebei dinsdagen!

error: Kopiëren mag niet!