Priyanka Chopra onthult hoe mode haar carrière redde

Priyanka Chopra is onlangs teruggekeerd naar India om het MAMI-festival bij te wonen en ze heeft de aandacht getrokken met haar verschillende mode-avatars. De moeder van één zag er prachtig uit in verschillende desi-avatars. Terwijl Priyanka bijna gestopt is met werken voor Bollywood en zich concentreert op haar carrière in Hollywood, was er een tijd dat zij en Kangana Ranauts film ‘Fashion’ haar zinkende carrière redden. 

Priyanka Chopra’s Fashion werd vandaag 15 jaar geleden uitgebracht.  Na zes opeenvolgende flops, bleek Fashion de redder voor haar carrière. In een eerder interview blikte Priyanka terug op de dagen van strijd en onthulde waarom ze eigenlijk Fashion tekende.

“Ik nam een ​​film op mijn schouders, omdat het een noodzaak was, die voor mij carrière bepalend bleek te zijn. Ik was doodsbang. We hebben zes maanden aan dat script gewerkt”, zei ze tegen Dax Shepherd in de Armchair Expert-podcast. In hetzelfde interview vertelde de Sky Is Pink-actrice hoe op de omslag van een tijdschrift ‘Finished’ op haar gezicht stond geschreven en dat haar moeder zich echt zorgen maakte.

In een ander interview zei Priyanka, dat toen ze mode deed, veel mensen haar vertelden dat dit het einde van haar carrière was. Ze zei: “Heldinnen nemen de verantwoordelijkheid voor een film als ze het einde van hun carrière hebben bereikt, omdat ze geen werk met mannen krijgen”, zei ze. Priyanka herinnerde zich dat “iedereen me vertelde dat ik geen andere baan zou krijgen als deze film mislukt”.

Op werkgebied was de diva onlangs te zien in ‘Love Again’ en ‘Citadel’, en fans waren dol op haar optreden.

error: Kopiëren mag niet!