Sophie Turner onthulde ooit veel geleerd te hebben van Priyanka Chopra

Sophie Turner onthulde ooit, lang vóór het vermeende ‘Bad Blood’, dat ze veel over vertrouwen had geleerd van Priyanka Chopra. Priyanka Chopra Jonas en Sophie Turner schokten onlangs de fans van de Jonas Brothers nadat ze elkaar niet meer volgden op Instagram.

De verhuizing kwam kort nadat Sophie Turner en Joe Jonas, die twee kinderen delen, hun scheiding aankondigden via een gezamenlijke verklaring, waarin ze aangeven dat hun huwelijk ‘per ongeluk verbroken’ was. Terwijl de voormalige J-Sisters nu schijnbaar uit elkaar zijn gegroeid, overlaadde Turner PCJ ooit met veel lof en vertelt hoe ze inspiratie haalt uit haar zelfvertrouwen.

Onlangs suggereerden een paar berichten, dat Sophie onder enorme druk stond nadat de familie Jonas voortdurend vergelijkingen maakte tussen haar en Priyanka. Als aanvulling op een nieuwe wending heeft een recent artikel nu onthuld, dat Sophie vóór haar scheiding van Joe Jonas PeCee ‘in vertrouwen nam’ en haar mietje noemde, maar Priyanka’s ‘trouw ligt bij Joe en echtgenoot Nick’.

Sophie Turner was ook aanwezig op de bruiloft van Priyanka Chopra en Nick Jonas in 2018, die plaatsvond in Udaipur, India.  De koningin in het noorden deed iedereen naar lucht happen toen ze in Indiase kledij een sensationele verklaring aflegde, waarin ze een nieuw familielid verwelkomde. Sophie was verloofd met Joe Jonas toen Priyanka en Nick de grote sprong waagden. Op filmgebied zal Sophie Turner de volgende rol spelen in Joan.

error: Kopiëren mag niet!