Burgers Paramaribo Noord gefrustreerd door dagelijkse internetproblemen

Inwoners van het noorden van Paramaribo ervaren al geruime tijd dagelijkse frustraties door een instabiele internetverbinding. M.T., een bezorgde burger, deelt zijn zorgen met Dagblad Suriname en benadrukt: “Internet is heel traag en wij betalen er ook veel voor.” Een andere verontruste burger, Anastacia, heeft al wekenlang een probleem met haar internetverbinding die om de vijf minuten uitvalt. 

De frustraties van de burgers nemen toe door de voortdurende storingen, die meerdere keren per dag optreden. De instabiele verbinding verstoort niet alleen de dagelijkse werkzaamheden, maar belemmert ook de communicatie. “Telkens moet ik opnieuw verbinding maken, soms zijn we een kwartier tot een half uur volledig afgesloten van het internet”, geeft Anastacia aan. 

“We betalen maandelijks hard verdiend geld voor onze internetverbinding, dus we verwachten op zijn minst een stabiele internetverbinding”, aldus Anastacia. De kwestie benadrukt de noodzaak voor transparante communicatie van de internetprovider en een snelle oplossing om het dagelijks leven van de getroffen burgers te verbeteren.

Opmerkelijk is dat er geen officiële meldingen van storingen te vinden zijn op de website en social media van Telesur, de internetprovider. Enkele burgers hebben reeds een klacht ingediend. Hun klacht is doorgeleid naar de technische dienst die na drie werkdagen contact zal opnemen met de klant. Veel mensen klagen, maar de klantenservice geeft aan dat er geen sprake is van een gebied storing. Er wordt een beroep gedaan op de klanten om hun storing aan te geven, zodat er nader onderzoek wordt gedaan of er toch een probleem is in het gebied. 

SD

error: Kopiëren mag niet!