Lijst met 5 aankomende films van Salman Khan

Salman Khan en Katrina Kaif-starrer Tiger 3 zal op 3 november op de schermen verschijnen. Salman Khan, ook bekend als Bhaijaan, is een van de beste acteurs ter wereld en geniet van een enorme aanhang van fans. Zijn fans wachten gretig om een ​​glimp van hem op te vangen en we zijn in het verleden zelfs getuige geweest van enkele gekke momenten die enkele van zijn fans hebben gedaan om hem te ontmoeten.  Sommigen brengen offers en bidden voor zijn gezondheid, terwijl anderen honderden kilometers reizen of maanden wachten om hem te ontmoeten. Salman Khan was voor het laatst te zien in ‘Kisi Ka Bhai Kisi Ki Jaan’ en de opwinding in de theaters ten tijde van zijn filmreleases is gek en anders. Van mensen geboren in de jaren 90 tot kinderen uit de 21e eeuw: iedereen in India is fan van Salman Khan. De langverwachte film van de acteur uit het YRF-spionageuniversum ‘Tiger 3’ zal volgende maand in de bioscoop verschijnen en de film haalt de afgelopen maanden ook de krantenkoppen. In dit artikel laten we je weten wat de meest verwachte aankomende films van Tiger zijn. Salman Khan’s lijst met aankomende films 2023, 2024.

  1. Tijger 3 Een andere toevoeging aan het YRF-spionageuniversum is ‘Tiger 3’ en Salman Khan is in deze film samen met Katrina Kaif in actie te zien.  Het verhaal van Tiger en Zoya zal opnieuw door het publiek op het grote scherm worden bekeken, omdat deze film het verhaal van de Tiger-film zal voortzetten, zoals blijkt uit de rapporten. De film verschijnt op 10 november op de schermen.
  2.  2. Karan Johar is zonder titel geproduceerd, Bhaijaan zal te zien zijn in de titelloze aankomende film van Vishnu Vardhan en er wordt gemeld dat de film met Kerstmis 2024 zal worden uitgebracht. De film zal volgens bronnen worden geproduceerd door een van de populaire filmmakers: Karan Johar. Fans zijn super enthousiast om Prem in de film van KJo te zien.
  3.  3. Tiger vs Pathaan, Fans van de twee populaire beroemdheden van India (Shah Rukh Khan en Salman Khan) wachten uitbundig op deze film, aangezien beide topsupersterren een belangrijke rol gaan spelen in deze film. Naar verluidt heeft Siddhart Anand de verantwoordelijkheid gekregen om de film te regisseren en het zal de cross-over zijn tussen SRK’s Pathaan en Salman’s Tiger. De film bevindt zich naar verluidt in de pre-productiefase en zal waarschijnlijk in maart volgend jaar op de planken verschijnen.
  4. 4. Prem ki Shaadi, De meest begeerde vrijgezel van India zal een typische minnaar/familiejongen spelen in Sooraj Barjatya’s aankomende project ‘Prem Ki Shaadi’.  De filmnaam zal ervoor zorgen dat het publiek naar de bioscoop snelt, omdat er wordt gezegd dat de titel van de naam mogelijk een huwelijksband heeft met Bhaijaan.
  5.  5. Kick 2, Het tweede deel van Sajid Nadiadwala’s regiedebuut Kick werd in juni van dit jaar door de filmmaker bevestigd.  Kick 1 speelde Salman Khan en Jacqueline Fernandes in de hoofdrollen.  Sajid bevestigde Kick 2 en informeerde Pinkvilla: “Nu beloof ik dat er een verlenging van Kick zal komen.  Het onderwerp staat er op papier, het is volledig uitgeschreven maar heeft tijd nodig.  We hebben een grotere schaal nodig en een beter moment voor de release.”

error: Kopiëren mag niet!