Parmessar: “Karto praat gewoon in de lucht”

“Hij praat gewoon in de lucht!” Zo beet Rabin Parmessar (NDP), éën van de initiatiefnemers van het wetsvoorstel voor nadere wijziging van de Grondwet en de Kiesregeling, het lid Evert Karto (ABOP/PL) toe dinsdag tijdens de debatten in het parlement.

Karto had het in zijn betoog over de wijziging van de  kiesregeling over corruptieve handelingen tijdens de verkiezingen. Deze dienen zwaar bestraft te worden. Het is volgens de parlementariër belangrijk dat er maatregelen in plaats moeten zijn om deze te voorkomen.

Bij interruptie vroeg Rabin Parmessar naar verduidelijking van wat Karto bedoelde met corruptieve handelingen. In een poging daartoe bleef Karto echter vaag. Daarop vroeg Parmessar naar een concreet voorbeeld, echter verwees Katoe de beantwoording van de vraag naar de regering. Parmessar reageerde daarop geïrriteerd door te stellen. dat het Karto was die iets h adverkondigd en dat een verduidelijking niet overgelaten kon worden aan de regering. “Hij is niet in staat te verduidelijken wat hij bedoelt. Hij praat gewoon in de lucht”, aldus Parmessar.

SS

error: Kopiëren mag niet!