Manchester United staat voor een lastige trip naar Bayern München voor de openingswedstrijd van de UEFA Champions League

Manchester United staat voor een lastige reis naar Bayern München voor de openingswedstrijd van de UEFA Champions League. United begon de Premier League met drie nederlagen in de eerste vijf wedstrijden en werd na de laatste nederlaag tegen Brighton zaterdag uitgejouwd door de eigen fans.

Om het tij te keren, moet Manchester United wellicht teruggrijpen naar de geest van 1999, toen ze Bayern versloegen in de Champions League-finale. Problemen buiten het veld met spelers als Mason Greenwood, Jadon Sancho en Antony hebben voor afleiding gezorgd voor manager Erik ten Hag, die beweert dat het team niet in crisis verkeert.

Het bezoek aan München zou een uitdaging kunnen zijn, aangezien Bayern dit seizoen tot nu toe ongeslagen is, hoewel ze zaterdag voor het eerst punten verspeelden tegen Bayer Leverkusen. Bayern-coach Thomas Tuchel is geschorst voor de wedstrijd en zal vanaf de tribune moeten toekijken. United zal ook moeten omgaan met de afwezigheid van rechtsback Aaron Wan-Bissaka, die geblesseerd raakte na de laatste nederlaag tegen Brighton.

error: Kopiëren mag niet!